27 Shkurt 1963, premierë e Molierit në Tiranë, “Borgjezi fisnik”

Shikuesit kryeqytetas, më 27 Shkurt 1963, ndoqën premierën e komedisë së dramaturgut francez Zhan Baptis Molier “Borgjezi fisnik”. Pjesa u vu në skenë nga regjizori Pandi Stillo, me skenografi të Hysen Devollit. U shquan për lojë të bukur artistët e mirënjohur Mihal Popi dhe Besim Levonja.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare