27 Qershor 1914, Koloneli anglez Filips, hyri në bisedime me rebelët, që ishin ngritur kundër Qeverisë së Durrësit

Koloneli anglez Filips, i autorizuar nga Vilhelm Vidi, më 27 Qershor 1914, hyri në bisedime me rebelët, që ishin ngritur kundër Qeverisë së Durrësit, por ata i shfrytëzonin traktativat, për të fituar kohë dhe për të organizuar forcat e tyre.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply