27 Prill 1994 Shqipëria përfundon marrëveshjet për bashkëpunimin ekonomik me Bullgarinë

Në Sofje, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës së Bullgarisë, më 27 Prill 1994, u përfunduan marrëveshjet për bashkëpunimin tregtaro-ekonomik dhe për nxitjen dhe mbrojtjen e ndërsjelltë të investimeve.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare