27 Nëntor, koncert instrumental i shoqërisë “Rinia korçare”

Kristo Kona

Në kinema “Gloria” të Tiranës, në prag të 25-vjetorit të shpalljes së Pavarësisë, u dha koncerti vokal-instrumental i shoqërisë jashtëshkollore “Rinia korçare”. Koncerti ishte organizuar nga pedagogu dhe kompozitori Kristo Kono. Në pjesën e dytë të spektaklit, u  luajtën tabllotë “Çeta kombëtare” dhe “Kënga e mullirit”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply