27 Mars 1991, koncert sinfonik i orkestrës së RTSH në TOB

Në skenën e Teatrit të Operas dhe Baletit në Tiranë, më 27 Mars 1991, Orkestra Simfonike e Radio-Televizionit Shqiptar, dha një koncert sinfonik me pjesë të autorëve tanë dhe atyre botërorë, nën drejtimin e dirigjentit italian Vitorio Parizi. Koncerti u organizua në kuadrin e bashkëpunimit kulturor me Republikën Italiane.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare