27 korrik 1904, lindi Gjon Shllaku, frat françeskan dhe mesues.

Gjon Shllaku ka qenë frat françeskan, mësues, publicist, drejtor i të përkohshmes françeskane Hylli Drites dhe me marrjen e pushtetit nga regjimi komunist qe një periudhë të shkurtër anëtar i Frontit Nacional-Clirimtar, por më pas u dënua me pushkatim.

Leave a Reply