27 Janar 1997, ekspozitë e piktorit Edi Leksani

Më 27 Janar 1997, në Tiranë u hap ekspozita vetjake e piktorit Edi Leksani. Piktori i ri u prezantua me 50 punime. Ai ka ekspozuar veprat e tij edhe në disa galeri dhe koleksione private në Greqi, Itali, Francë, ShBA etj.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare