26 Tetor 1863, Konferencë themeluese e Kryqit të Kuq

Kryqi i Kuq

Konferenca Ndërkombëtare e 14 vendeve, që u mbajt në Gjenevë, më 26 Tetor 1863, hodhi bazat e Kryqit të Kuq, ku bën pjesë dhe vendi ynë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply