26 Shtator 1937, Dr.Epaminonda Harizi mbajti një kumtesë të shkëlqyer në Kongresin Ndërkombëtar të Mjekëve në Paris

Mjekësia shqiptare

Dr.Epaminonda Harizi, mjek në Korçë, më 26 Shtator 1937, ishte i ftuar në Kongresin Ndërkombëtar të Mjekëve në Paris, ku merrnin pjesë 47 shtete dhe 1300 mjekë. Kumtesa që mbajti ai para kolegëve të huaj, u brohorit për përvojën e mirë që parashtroi.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply