26 Mars 1913, u ratifikuan nga fuqitë e mëdha kufijtë veriorë e verilindorë

Kufijtë veriorë dhe verilindorë të Shqipërisë, të caktuar më 22 mars 1913 në Konferencën e Ambasadorëve në Londër, u ratifikuan nga Fuqitë e Mëdha, më 26 mars 1913. Siç dihet vendimet e kësaj konference ishin fatale për tërësinë territoriale të kombit shqiptar.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare