26 Korrik 1926, përfunduan bisedimet për nënshkrimin e Protokollit, mbi kufirin shqiptaro-jugosllav

Në Firence të Italisë, në muajin nëntor, filluan bisedimet për nënshkrimin e Protokollit final, mbi kufirin shqiptaro-jugosllav, të cilat përfunduan, më 26 Korrik 1926. Së bashku me Protokollin final, u nënshkruan edhe 3 protokolle të tjera dhe një konventë shtesë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply