26 Janar 1994, Kuvendi i Republikës së Shqipërisë ratifikon marrëveshjet me Poloninë dhe Slloveninë

Kuvendi i Republikës së Shqipërisë, më 26 Janar 1994, ratifikoi “Marrëveshjen midis Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës së Polonisë, lidhur me tatimet mbi të ardhurat dhe kapitalin”, dhe miratoi “Projektmarrëveshjen ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Sllovenisë për mbrojtjen e ndërsjelltë, nxitjen dhe stimulimin e investimeve”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare