26 Gusht 1996, hapen në vendin tonë institucionet arsimore private

Për herë të parë, më 26 Gusht 1996, në vendin tonë, u lejuan të hapen dhe të funksionojnë institucionet arsimore private. Sot ato janë përhapur në të gjithë vendin. Ka shkolla të të gjitha niveleve, përfshirë dhe shkoila të larta dhe universitete.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply