25 Shtator, kryengritësit dibranë çliruan nga serbët Mavrovën, Gostivarin, Kërçovën dhe Laposhnikun

Kryengritësit dibranë kundër serbëve

Më 25 Shtator, kryengritësit dibranë, nisën sulmin e tyre kundër pushtuesve serbë në tre drejtime, grupi i parë çliroi Mavrovën dhe Gostivarin, grupi i dytë Kërçovën dhe Laposhnikun dhe grupi i tretë ju afrua Strugës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply