25 Shtator, drama “Dashuria e mëmëdheut”, u vu në skenë nga klubi “Bashkimi”

Namik Delvina

Në Delvinë, nën drejtimin e klubit “Bashkimi”, u vu në skenë drama e Namik Delvinës “Dashuria e mëmëdheut”, që trajtonte problemin e mësimit dhe të përhapjes së gjuhës shqipe. Vepra i bënte jehonë programit të Rilindjes Kombëtare, për zhvillimin e gjuhës dhe kulturës kombëtare.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply