25 Prill 1997 Nënë Tereza i dërgon mesazh shqipëtarëve

Shtypi shqiptar botoi, më 25 Prill 1997, mesazhin që Nënë Tereza, i dërgonte popullit shqiptar. Në të, ajo shprehte shqetësimin e thellë për gjëndjen e krijuar në Shqipëri dhe ngjarjet tronditëse që po ndodhnin.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare