25 Prill 1939 Tefik Mborja vihet në krye të Partisë Fashiste Shqiptare

Më 25 Prill 1939, në krye të Partisë Fashiste Shqiptare, që u krijua nga autoritet pushtuese italiane, u vu Tefik Mborja. Si kreu i Partisë ai gëzonte dhe portofolin ministror.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare