25 Korrik 2003, u vendosën marrëdhëniet diplomatike midis vendit tonë dhe Republikës së Salvatorit

Më 25 Korrik të vitit 2003, midis vendit tonë dhe Republikës së Salvatorit, u vendosën marrëdhëniet diplomatike dhe konsullore.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply