25 Korrik 1997, u nda nga jeta volejbollistja e shquar Fahrie Hoti

Volejbollistja e shquar Fahrie Hoti, u nda nga jeta më 25 Korrik 1997, e nderuar dhe e respektuar nga të gjithë sportdashësit shqiptarë. Për 16 vjet, ajo përfaqësoi ekipin e “17 Nëntorit” dhe ekipin kombëtar, duke merituar titullin e lartë, ”Mjeshtre e merituar e Sportit”. Për meritat dhe kontributin që ajo ka dhënë, një nga sallat e sporteve me dorë të kryeqytetit, mban emrin “Fahrie Hoti”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply