25 korrik 1949, Shqipëria ratifikoi, “Protokollin për ndalimin e shitjes së grave dhe fëmijëve”

Më 25 korrik 1949, Shqipëria ratifikoi, “Protokollin mbi përmirësimin e Konventës, për ndalimin e shitjes së grave dhe fëmijëve”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply