25 Korrik 1937, u përfundua Marrëveshja tregëtare provizore, midis Shqipërisë dhe Gjermanisë

Në Tiranë, më 25 Korrik 1937, u përfundua me shkëmbim notash, midis Shqipërisë dhe Gjermanisë, “Marrëveshja tregëtare provizore, mbi bazën e reciprocitetit dhe të kombit më të favorizuar”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply