25 Korrik 1937, Shteti Shqiptar, dekoroi profesor Karlo Taliavini me urdhërin “Komandor i Urdhërit të Skëndërbeut”

Më 25 Korrik 1937, Shteti Shqiptar, dekoroi me urdhërin “Komandor i Urdhërit të Skëndërbeut”, profesor Karlo Taliavini, titullar i Katedrës së Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe, në Universitetin e Padovës dhe albanolog i shquar.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply