25 Janar 1994, marrëveshje me Danimarkën për transportin ndërkombëtar

Në kryeqytetin Danez, Kopenhagen, më 25 Janar 1994, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Mbretërisë së Danimarkës, u përfundua “Marrëveshja për transportin ndërkombëtar rrugor të udhëtarëve e mallrave”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare