25 Janar 1927, Pakt Miqësie me Italinë

Më 25 Janar 1927, Kryeministri Italian Benito Musolini dhe Ministri Shqiptar Xhemil Dino, shkëmbyen në Romë instrumentat e ratifikimit të Paktit të Miqësisë Shqipëri-Itali , i cili hyri në fuqi tre muaj më vonë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare