24 Nëntor 1999, miratimi i Marrëveshjes së Stabilizim Asocimit me Shqipërinë

Marrëveshja e Stabilizim Asocimit

Në Bruksel, më 24 Nëntor 1999, u miratua raporti mbi fillimin e bisedimeve, për arritjen e Marrëveshjes së Stabilizim Asocimit me Shqipërinë, i njohur ndryshe edhe si studim i fizibilitetit. Ai shënon hapin e parë, në vendosjen e marrëdhënieve më të ngushta ndërmjet Shqipërisë dhe Bashkimit Europian.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply