24 Nëntor 1981, premiera e filmit serial “Agimet e stinës së madhe”

“Agimet e stinës së madhe”

Më 24, 26 dhe 29 Nëntor të vitit 1981, u dha premiera e filmit serial televiziv “Agimet e stinës së madhe”, me skenar të Vath Koreshit dhe regji të Albert Mingës. Ilustrimi muzikor u realizua nga kompozitori Limoz Dizdari me interpretim të Orkestrës Sinfonike të Radio-Televizionit Shqiptar. Në rolet kryesore interpretuan, Vangjush Furrxhiu, Kastriot Çaushi, Agim Qirjaqi, Albert Vërria, etj.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply