24 Dhjetor 1997 konferencë shkencore për Pjetër Budin në Tiranën e 97-ës

Në Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë më 24 Dhjetor 1997 u mbajt konferenca shkencore, kushtuar 375 vjetorit të vdekjes së Pjetër Budit, shkrimtar i letërsisë së vjetër shqipe, klerik, atdhetar dhe luftëtar për çlirimin e trojeve shqiptare nga pushtimi osman.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply