24 Dhjetor 1993 vendosja e marëdhënieve diplomatike me Maqedoninë

Midis vendit tonë dhe shtetit të ri Ballkanik, Republikës se Maqedonisë,  të dale nga shpërbërja e ish Jugosllavisë, më 24 Dhjetor 1993 u vendosën marrëdhëniet diplomatike e konsullore.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply