23 Shtator 1917, gazeta “Sazani” filloi botimin në Uoçester SHBA

Josif Pani

Në Uoçester të Amerikës, më 23 Shtator 1917, filloi botimin gazeta “Sazani”. E drejtonte atë Josif Pani. Gazeta përkrahu Federatën Panshqiptare “Vatra” dhe bashkimin e mërgimtarëve rreth saj.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply