23 Shtator 1909, drama “Besa” e Sami Frashërit u vu në skenë nga Klubi “Drita” i Gjirokastrës

Aktorët e Dramës Besa

Klubi “Drita” e Gjirokastrës, që kishte dhe një trupë teatrore, përgatiti dhe shfaqi, më 23 Shtator 1909, dramën e Sami Frashërit “Besa”. Shfaqja u përgatit nga mësuesi atdhetar Andrea Konomi.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply