23 Qershor 1947, Shqipëria aderoi në, “Protokollin mbi substancat narkotike dhe psikotrope”

Më 23 Qershor 1947, Shqipëria aderoi në, “Protokollin mbi substancat narkotike dhe psikotrope”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply