23 Prill 1937 hyn në fuqi ligji “mbi fajet kundër rendit shoqëror dhe ekonomik”

Më 23 Prill 1937, u botua në “Fletoren Zyrtare”, ligji mbi fajet kundër rendit shoqëror dhe ekonomik, që synonte ndalimin e përhapjes së ideve dhe lëvizjes komuniste në Shqipëri.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare