23 Nëntor 1969, përurohet Rafineria e Naftës dhe Termocentrali

Rafineria e Naftës

Në qytetin e Fierit, më 23 Nëntor 1969 u bë përurimi i Rafinerisë së Naftës dhe Termocentralit, më i  madhi i këtij lloji në vëndin tonë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply