23 Maj 1997, u mbajt Festivali i Tretë “Kënga e Pranverës 97”

Në Pallatin “Rinia” të Prishtinës, më 23 Maj 1997, u mbajt Festivali i Tretë “Kënga e Pranverës 97” me kompozime për fëmijë. Çmimin e parë e meritoi kënga, “A vizatohet fantazia”, kënduar nga Zana Thaçi dhe Gent Garani; çmimin e dytë e mori kënga, “Kur truri nuk dëgjon”, interpretuar nga Zanfina Ismaili dhe “Do të bëhem..” interpretuar nga Ermal Fejzullahu. Kurse çmimin e tretë, e mori këngëtari i vogël Robert Berou, me këngën “Alajdini”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare