23 Janar 1992, marrëveshje për tregëti me Çekinë e Skllovakinë

Më 23 Janar 1992, pas bisedimeve të kryera në Tiranë midis Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe asaj Çeke e Sllovake u nënshkrua “Marrëveshja për shkëmbim reciprok të mallrave e pagesave” si dhe protokolli përkatës.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare