23 Gusht 1934, mbahet në Tiranë Kongresi i parë i Odave të Tregëtisë

Kongresi i parë i Odave të Tregëtisë, u mbajt në Tiranë, më 23 Gusht 1934. Ai synonte nxitjen e zhvillimit të tregëtisë në përgjithësi dhe të tregëtisë së jashtme në veçanti, rritjen e eksportit të mallrave shqiptare dhe reduktimin e defiçitetit të madh, në shkembimin e mallrave me partnerë të huaj.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply