22 Shtator 2003, për herë të parë 6 qytetet shqiptare i bashkohen nismës “për një qytet pa makina”

Qyteti pa makina

Sot është dita e nismës “për një qytet pa makina”. Për herë të parë, më 22 Shtator 2003, gjashtë qytete: Tirana, Shkodra, Vlora, Durrësi Elbasani dhe Lezha u përfshinë me nismën e 1000 qyteteve më të mëdha të Europës, për ndërprerjen e qarkullimit të automjeteve për disa orë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply