22 Shtator 1937, Tefta Tashko mban koncert në Radio Roma; interpretimi i saj u pasqyrua gjerë në shtypin Italian

Tefta Tashko

Sopranoja shqiptare Tefta Tashko, me 22 Shtator 1937, dha një koncert në Mikrofonin e Radio-Romës . Interpretoi pjesë klasike dhe këngë shqiptare. Për koncertin e saj shkroi shtypi italian dhe gazetat tona.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply