22 Shkurt 1977, koncert klasik i orkestrës së RTSh në pallatin e operas

Në skenën e Teatrit të Operas dhe Baletit në Tiranë, Orkestra Simfonike e Radio Televizionit Shqiptar, më 22 Shkurt 1997, i ofroi dëgjuesve një mozaik veprash klasike e bashkëkohore të kompozitorëve tanë dhe të huaj. U luajtën me mjeshtëri pjesë të Ferdinand Dedës të Bramsit dhe Veberit. U shqua klarinetisti Alferd Isallari, i cili ka shpalosur talentin e tij në skenat Italiane, zviceriane dhe austriake; violinistja Ajlinda Mataj, pjesëmarrëse në konkursin ndërkombëtar “Lipicer” në Gracia të Italisë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare