22 Prill 1993 Kuvendi i Shqipërisë ratifikon traktatet me Bullgarinë dhe Turqinë

Kuvendi i Shqipërisë, i mbledhur në seancë plenare, më 22 Prill 1993, ratifikoi ‘Traktatin për miqësi e bashkëpunim ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Bullgarisë” dhe “Traktatin e fqinjësisë së mirë dhe bashkëpunimit ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Turqisë”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare