22 Prill 1992 u përfunduan marrëveshjet për bashkëpunim me Republikën Federale të Gjermanisë

Midis Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Qeverisë së Republikës Federale të Gjermanisë më 22 Prill 1992, u përfundua në Tiranë, marrëveshja për transportin ajror si dhe marrëveshja për bashkëpunimin në fushën e politikës së punës dhe politikën sociale.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare