22 Nëntor 1902, hapet shkolla e natës për mërgimtarët tanë në Bullgari

Nënshkrimi i Kosta Jani Trebicka

Në lokalet e shoqërisë patriotike shqiptare të Sofjes “Dëshira”, më 22 Nëntor 1902, u hap shkolla e natës për mërgimtarët tanë në Bullgari. Vetë kryetari i shoqërisë Kosta Jani Trebicka, jepte gjuhën shqipe dhe e drejtonte atë.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply