22 Maj 1993, u përfundua “Marrëveshja për bashkëpunimin ekonomik” me Egjiptin

Në kryeqytetin egjiptian, ndërmjet Qeverisë së Republikës së Shqipërisë dhe Republikës Arabe të Egjiptit, më 22 Maj 1993, u përfunduan “Marrëveshja për bashkëpunimin ekonomik, shkencor dhe teknik” si dhe “Marrëveshja për nxitjen dhe mbrojtjen reciproke të investimeve”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare