22 Maj 1973, u vendosën marrëdhëniet diplomatike me Nigerinë

Më 22 Maj 1973, midis vendit tonë dhe Republikës Federale të Nigerisë, u vendosën marrëdhëniet diplomatike.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare