22 Gusht 2000, përfundoi Festivali Folklorik Ndërkombëtar, “Gramshi 2000”

Më 22 Gusht të vitit 2000, përfundoi Festivali Folklorik Ndërkombëtar, “Gramshi 2000”. Gjatë tre ditëve në Pallatin e Kulturës dhe sheshin qëndror të qytetit, grupet folklorike shqiptare, Maqedone dhe Bullgare, sollën vlerat e krijimtarisë tradicionale: u kënduan këngë popullore, u hodhën valle dhe orkestrinat popullore, sollën meloditë e vendeve të tyre.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply