22 Gusht 1994, shpallen ekosisteme natyrore kompleksi natyror “Pisha e Divjakës” dhe “Laguna e Karavastase”

Me vendim të Këshillit të Ministrave, datë 22 Gusht 1994, kompleksi natyror “Pisha e Divjakës” dhe “Laguna e Karavastase”, u shpallën ekosisteme natyrorë, veçanërisht të mbrojtur dhe u përfshinë në listën e Konventës Ndërkombëtare të Ramsarit, ku vendi ynë ka aderuar.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply