22 Gusht 1924, Fan Noli së bashku me Luigj Gurakuqin dhe Bajram Currin marrin pjesë në Asamblenë e Lidhjes së Kombeve

Më 22 Gusht 1924, Fan Noli, së bashku me Luigj Gurakuqin dhe Bajram Currin, u nisën në Gjenevë, për të marrë pjesë në sesionin e pestë të Asamblesë së Lidhjes së Kombeve, që filloi punimet në shtator të atij viti. Shqipëria kishte një barrë me probleme për të shtruar dhe zgjidhur, në organizatën e përbotshme.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply