21 Tetor 2000, Konferencë Shkencore “Naim Frashëri dhe kultura shqiptare”

Konferencë Shkencore

Akademia e Shkencave Shqipërisë dhe Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, më 21 Tetor 2000, organizuan në Tiranë, Konferencën Shkencore me temën “Naim Frashëri dhe kultura shqiptare”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply