21 Tetor 1937, Dr. Zoi Xoxa emërohet Sekretar i Përgjithshëm i shoqërisë “Gruaja Shqiptare”

Zoi Xoxa

Dr. Zoi Xoxa, gazetar dhe deputet, me 21 Tetor 1937, u emërua edhe Sekretar i Përgjithshëm i shoqërisë “Gruaja Shqiptare”.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply