21 Shtator 1997, Ansambli i Këngëve dhe Valleve Popullore mori pjesë në Festivalin Botëror të Polifonisë

Ansambli i Këngëve dhe Valleve Popullore

Ansambli i Këngëve dhe Valleve Popullore, më 15 deri më 21 Shtator 1997, prezantoi polifoninë shqiptare në Festivalin Botëror të Polifonisë, që u mbajt në Korsikë të Francës. Interpretuan Eleni Qirici, Gramoz Gjini, Niko Vasili, Shezai Këlliçi, Luan Sula, Ylber Gjini, etj.

Referencat:

Thimi Çollaku / Kalendari i botës shqiptare

Leave a Reply